USLUGE

Već duže od 10 godina proizvodimo kreativna rješenja za stotine klijenata.

Web


Web dizajn i izrada web stranica

Tim web dizajnera, web programera i digitalnih stratega koristi savremene tehnologije i najbolje prakse za kreiranje brzih i fleksibilnih web stranica za optimalno korisničko iskustvo.

Naša rješenja su dizajnirana, skrojena i napravljena za svakog klijenta posebno.

Arhitektura web stranica je strukturirana semantički kako bi jasno definisala sadržaj, a posebnu pažnju posvećujemo optimizaciji za pretragu (SEO) da bi osigurali maksimalnu dostupnost svim internet pretraživačima.

Za izradu web stranica koristimo HTML5, CSS3 i JavaScript, a stranice su prilagođene za sve uređaje (responsive) i internet preglednike (cross-browser).


CMS i aplikacije

Razvijamo namjenske CMS platforme i web aplikacije na temelju specifičnih potreba i poslovnih ciljeva. Ovakav software omogućava skalabilnost i dodatne funkcionalnosti koje nisu dostupne u open-source rješenjima.


Online trgovine

Slijedimo najnovije trendove i zahtjeve u online prodaji pružajući klijentima najbolje iskustvo kupovine. Naša rješenja sadrže popularne funkcionalnosti poput pretrage i filtriranja proizvoda, varijacije proizvoda, lager, recenzije, popusti i cjenovni modeli, integracija socijalnih medija, opcije dostave.

Omogućavamo kartično plaćanje integracijom payment gateway-a: E-pay, PikPay, Datatrans, PayPal.


Digitalni marketing

Promocija proizvoda i usluga korištenjem digitalnih komunikacijskih kanala kao što su socijalne mreže, newsletter marketing i animirani baneri po industrijskim specifikacijama.


Web hosting i registracija domena

Smještaj web stranica na brze, stabilne i pouzdane servere uz brojne dodatne mogućnosti. Naši hosting paketi podrazumijevaju brze SSD diskove, besplatne SSL certifikate, besplatnu migraciju podataka, dnevni backup i stručnu tehničku podršku.

Pomoći ćemo vam pronaći i registrirati vašu idealnu internet domenu.

 

 

 

Video


Video produkcija

Produkcija TV reklama, korporativnih filmova, video spotova uz saradnju sa iskusnim profesionalcima i upotrebom savremene opreme. Montaža i post-produkcija.


Animacije

Izrada 2D i 3D animacija, animiranih TV spotova, prezentacija, špica i vizualnih efekata.


Fotografije

Profesionalni fotografi sa znanjem i iskustvom iz oblasti umjetničke i komercijalne digitalne fotografije zadovoljiće najviše standarde današnjeg tržišta.

 

 

 

Dizajn


Vizualni identitet

Dizajn logotipa i oblikovanje vizualnog identiteta brenda i proizvoda. Definisanje i izrada knjige grafičkih standarda. Dizajn vizit-karti, memoranduma i uredskog materijala.


Grafički dizajn

Dizajn plakata, kataloga, korporativnih izvještaja, brošura, knjiga i magazina. Izrada promotivnih materijala, prezentacija i infografika. Oslikavanje automobila.


Reklamne kampanje

Dizajn i realizacija grafičkih rješenja za marketinške kampanje, od postera i jumbo plakata do animiranih web banera i socijalnih mreža.


Štampa

Dizajn i priprema za produkciju štampanih materijala. Kroz saradnju sa najkvalitetnijim štamparijama nudimo usluge digitalne, offest i štampe velikih formata.


Copywriting

Osmišljavanje slogana, naslova i poziva na akciju. Optimizacija sadržaja za web. Usluge lekture i prijevoda.